Lupauksemme meidän asiakkaille

Lupauksemme meidän asiakkaille

Me Fixus ketjussa keskitymme toteuttaaksemme lupauksiamme sadaksemme tyytyväisiä asiakkaita. Näiden lupauksien kautta voimme antaa enemmän meidän asiakkaille kun meidän kilpailijamme.

 

-Täysi valikoima asiakkaiden tarpeisiin.

Me sitoudumme tarjoamaan autoilijalle laajan ja käsittävän valikoiman auton varaosia, lisätarvikkeita, lisävarusteita, työkaluja ja auton huoltotuotteita, jotka ovat korkea laatuisia ja kilpailukykyiseen hintaan.

Meidän varaosapalvelu tulee palvelemaan kaikkia automerkkejä ja malleja.

 

– Valttikortti on saatavissa

Meidän tuotteemme on nopeasti saatavilla koko maassa kiitos meidän korkean palvelulaadun. Tämä saavutamme laajan valikoiman, pitkälle kehitelty tilausohjelma ja moitteeton logistiikka.

 

-Ketjun laajuus

Tänä päivänä on helppo löytää Fixus kauppa, koska niitä on jo 160 paikkakunnalla Suomessa. Lisäksi löydät tuotteita, kauppoja ja palvelupisteitä kaikilla internet varustetuilla tietokoneilla. Kirjoita www.fixusnet.fi ja löydät itsesi meidän varaosa kaupasta.

 

-Palveluasenne

Asiakkaidemme haasteisiin vastaamme pikaisesti ja tehokkaasti. Me pyrimme tekemään palvelutehtävän vain kerran. Otamme mielellään vastaan palautetta palvelustamme jotta voimme kehittyä oikeaan suuntaan.